Мед Атлант

У Галичі чоловік вкрав з будинку сусідки гроші, медаль і консервацію

До Галицького відділення поліції звернулася 50-річна, яка повідомленням про те, що із будинку її матері, невідомий викрав грошові кошти, медаль другої світової війни та домашню консервацію.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний мешканець цього ж села, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібного злочину, тобто крадіжки із проникненням. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУНП Івано-Франківської області.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисник знав, що господиня рідко навідується до батьківської хати, тож скористався вільним доступом. Шляхом пошкодження вхідних дверей він проник до будинку, звідки викрав 500 гривень, медаль та консервацію.

У скоєному лиходій зізнався та пояснив, що кошти витратив на власніпотреби, а медаль мав на меті продати, але його діям завадили працівникиполіції, які вилучили її речовий доказ причетності до злочину.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка,поєднана з проникненням у житло, чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленняволі від трьох до шести років.

Читайте також: Поліція Івано-Франківська просить допомогти встановити особу чоловіка. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...