Мед Атлант

Головну фестивальну сцену Франківська, яка обвалилася через негоду, самостійно перевірив начальник У ДСНС в області. ФОТО

Вчора ввечері, 4 травня,  на Вічевому майдані при монтажі головної сцени фестивалю “Карпатський простір” робітник ледь не отримав травми.

Небезпечна ситуація сталася після того, як розпочалась злива. Чоловік не отримав жодних травм. Про це писало інтернет-видання “0342″. Перекриття обвалилося від ваги води, що скопилася на даху тимчасової сцени. Покрівля впала на апаратуру і розтрощила частину техніки.

Фото: “0342”

Сьогодні від ранку робітники працюють, виправляючи недоліки. Крім того, на місце прибули рятувальники на чолі з начальником Управління ДСНС України в Івано-Франківській області Володимиром Чернецьким. На питання журналістів МІСТА щодо безпеки укрпілення станом на сьогодні, очільник ДСНС в області зазначив, що залучено багато працівників, а самі недоліки виправлено.

“Все буде безпечно. Головне, щоб був гарний настрій в мешканців і гостей. Відповідні служби контролюватимуть ситуацію. Служба надзвичайних ситуацій також залучена. Техніка і особовий склад тут будуть постійно. Всі працюють в посиленому режимі”, – наголосив Володимир Чернецький.

Читайте також:У Франківську обмежать рух транспорту під час велопробігу 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...