Мед Атлант

В Івано-Франківську правоохоронці затримали наркоторговця. ФОТО

В Івано-Франківську затримали наркоторговця та вилучили у нього два види наркотичних речовин, пристрій для їх викурювання та грошові кошти.

Співробітниками управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області було викрито та затримано 34-річного місцевого мешканця, який причетний до збуту наркотичних засобів. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУ НП Івано-Франківської області.

Так, у ході проведення санкціонованого обшуку в будинку підозрюваного,правоохоронці виявили та вилучили подрібнену рослинну речовину у паперовому згортку ззовні схожу на “марихуану” , порошкоподібну речовину у фольговому згортку, схожу на “амфетамін”, пристрій для викурювання наркотичних речовин та грошові кошти. Крім того, виявлено також мобільні телефони, ноутбуки, отримані в обмін на наркотичні засоби.

Вилучені речові докази направлено на експертизу. Підозрюваний затриманий у порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадженя за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також: На Прикарпатті судитимуть чоловіка, який за допомогою ножа з’ясовував стосунки з сестрою

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...