Мед Атлант

У Франківську відбулось урочисте закриття фестивалю “Карпатський простір”. ФОТО

У Франківську на Вічевому майдані відбувся завершальний концерт за участі вокалістів національної оперети України, гуртів з Латвії, Польщі, Молдови та творчих колективів Прикарпаття.

Зі словами подяки організаторам та учасникам фестивалю виступили народний депутат України Михайло Довбенко,  генеральний директор і художній керівник Київського національного академічного театру оперети Богдан Струтинський, заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк та міський голова м. Івано-Франківськ Руслан Марцінків. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Карпатський простір” – це фестиваль можливостей, який єднає людей. Упродовж трьох днів прикарпатці та наші гості мали можливість відвідати мистецькі, спортивні акції, кулінарні презентації, насолоджуватись фолк, етно, рок, джазовою та класичною музикою. Найбільше, що приніс фестиваль – це те, що в нас повірили і те, що ми маємо перспективу та творчі задуми на наступний рік», – на завершення наголосив автор ідеї проведення фестивалю “Карпатський простір”, народний артист України Богдан Струтинський.

Цього ж дня на сцені Вічевого майдану відбувся масштабний концерт відомої співачки, народної артистки України Тіни Кароль.

Читайте також: У Франківську відзначили День пам’яті та примирення. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...