Мед Атлант

Коли я дізналася, що у мене рак – довго плакала, – молода мама з Франківська потребує допомоги. РЕКВІЗИТИ

30-річна Мар’яна Гавриляк продовжує боротися з хворобою – раком грудей. Зараз молодій мамі потрібна фінансова допомога, щоб прокапати препарат Герцептин.

Нагадаємо, 28 серпня в Управлінні патрульної поліції в м. Івано-Франківську повідомили, що 30-річна інспектор відділу моніторингу Мар’яна Гавриляк захворіла на рак грудей.

МІСТО писало, що небайдужі допомогли Мар’яні зібрати кошти на хіміотерапії, а потім і на операцію. За це молода мама щиро вдячна. Все ж жінка здаватися не збирається, бо є для кого жити – Мар’яна виховує 3-річного сина Гліба.
Довідково про пройдений етап лікування Мар’яною Гавриляк:
Щодо лікування, то спочатку Мар’яні прокапали чотири хіміотерапії, потім ще одну хімію Таксол/ Герцептин. Уже 6 хімію не робили – жінці на премедикації стало погано, тому вирішили одразу оперувати (Ред. – 260 тис грн). При операції повністю видалили дві молочні залози, поставили інпланти. Також робили розріз під рукою, щоб перевірити, чи не пошкоджені лімфатичні вузли. Після цього видалили сигнальний лімфатичний вузол, тому тепер у жінки проблеми з рукою, яка постійно болить.
Курс хіміотерапій уже позаду: до операції жінка пройшла п’ять хіміотерапій, а після операції – чотири. Та це ще не все. Молода мама має прийняти вісімнадцять Герцептинів. Станом на сьогодні жінка готується до восьмого Герцептину, який мають ввести на початку червня. Цей препарат капають один раз на три тижні, вартість однієї ін’єкції – 50 тис грн. Саме ж лікування ще триватиме рік, а для цього потрібні кошти.
2 травня хворій ввели сьомий курс Герцептину. Тепер жінка проходить період реабілітації. Патрульна пише, що важко уже приймати будь-які капельниці, бо вени не витримують і через це не все вдається лікарам зробити з першого разу. Але Мар’яна намагається згадувати дитинство і забувати про біль.
Ось текст, який хвора написала після останнього прийому препарату.

В оперовану руку не можна колоти, навіть тиск на тій руці не можна вимірювати, а на цій, вени такі уже поколоті, з першого разу не попадають, вени так тікають, а у мене ще 11 капань попереду, руки болять від цих уколів жахливо, але зараз весна і на душі так тепло і приємно. Все таке красиве і зелене, все квітне і я останнім часом дуже часто згадую своє дитинство, тоді я помічала завжди всі ці приємні дрібнички які радували мою душу, ці маленькі, білі ромашки на травичці біля дому, які я любила збирати, запах яблуні, коли вона квітне. Чомусь, коли я виросла, я перестала це бачити, але ніколи не пізно все виправити і все почати з початку.


Скоро я іду на весілля, скоро мене звільнять з роботи і знову візьмуть назад на мою улюблену роботу. Там мене чекає мій колектив і мої друзі…

Довідково про роботу від МІСТО: До Управління патрульної поліції в м. Івано-Франківську надійшов лист про непрацездатність жінки. Також хворій оформили інвалідність, відповідно у поліції працювати не можна. Але Мар`яну взяли на роботу у патрульну поліцію на вільнонайману посаду. За це молода мама щиро вдячна.…Скоро у мене день народження, 9 травня і на цей день народження я загадаю тільки одне бажання – жити і бути здоровою, а відповідно від цього я буду безмежно щасливою. Потрошки буду повертатися до нормального життя і буду кайфувати, насолоджуватись життям, кожен день, як останній найкращий день мого життя!
Дослідження свідчать про те, що щастя- це внутрішня робота. Науковець Соня Любомирська- вивчає людське щастя. Результат її досліджень свідчить, що життєві обставини складають тільки 10%, генетика складає 50% , а 40% ти використовуєш виключно сам для того щоб бути щасливим, це твій внутрішній стан і твій життєвий вибір. Тому ніякий рак не завадить мені бути щасливою“, – написала Мар’яна Гавриляк у Фейсбук.

Сьогодні, 9 травня, Мар’яна Гавриляк святкує День народження. Жінка нашим кореспондентам розповіла, що надзвичайно рада, що цей день настав. Правда, сказала, що після того, як захворіла, почала по-справжньому радіти кожному дню. Зізнається, що багато змінилося. Молода мама подякувала всім за підтримку і якнайшвидше прагне “перемогти” недугу.

“Як я люблю цей день, день мого народження, День Перемоги! Для мене цей день особливий. Я вірю, що не просто так народилася саме в цей день і я вірю, що я все переможу. Дякую Богу, що проснулася сьогодні зранку і що жива, дякую всім людям, які мені допомагають, підтримують мене і бажають мені добра”, – написала хвора на сторінці у мережі.

А так 3-річний Глібчик з татом привітали маму зранку:

Але Мар’яна не приховує, як важко усвідомити, що у тебе рак:

“Не краса врятує світ, а косметика і штучне волосся…
Коли я дізналася, що у мене рак – дуже сильно і довго плакала, а потім подумав собі: “Якщо це останні дні мого життя, то я не хочу їх так провести“. І я вирішила, що я буду радіти і насолоджуватися життям. Не завжди це виходило, коли сильно погано було після хімій, але я намагаюся”.

 

Реквізити для допомоги Мар’яні:

Картка ПриватБанку
4731 2127 0154 9148

Pay Pal:

[email protected]
(Контактна особа – Natalie Kurpel-Dosaeva)

GoFundMe: www.gofundme.com/2mb8v2yc

Офіційна група: www.facebook.com/groups/765853763517606

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...