Мед Атлант

На День матері франківців закликають долучитись до Маршу за життя і відстояти сімейні цінності

Сьогодні, 11 травня,  відбулась прес-конференція, присвячена «Маршу за життя та сімейні цінності», який пройде 14 травня в Івано-Франківську.

У прес-конференції взяли участь: міський голова Івано-Франківська Руслана Марцінків, владика УГКЦ Йосафат Мощич, представники громадської організації «Івано-Франківський християнський рух за життя» та духовні отці.

“Піднятися з диванів і не бути паперовими християнами. Нам необхідно прийти і засвідчити свою віру. 70% ідентифікують як греко-католики, а в місті десь 90% християн. Буде День матері, тому приходьте засвідчити свою позицію християнства”, – говорить Йосафат Мощич.

Руслан Марцінків додає:  “Важливо, що у Франківську цей марш відбуватиметься на День матері. Ми не втрачаємо своїх цінностей, тому повинні всіляко підтримувати такі заходи. В цьому світі, який є технологічним, важливо зберігати християнську духовність”.

Загалом отці та представники громадського руху “За життя” виступають за важливість збереження християнських сімейних цінностей, за повагу до людського життя від моменту зачаття аж до смерті.

Запрошення на Марш за життя і сімейні цінності в Івано – Франківську. Початок маршу 14 травня в 15:00 біля драмтеатру!

Posted by Мирослав Возняк on 2017 m. gegužės 9 d.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...