Мед Атлант

У Франківську патрульні шукали вбивць, а “труп” встав і пішов додому. ФОТО

11 травня ввечері у Франківську по вулиці Берегова патрульна поліція затримала трьох зловмисників, які ніби-то вбили чоловіка.

Як повідомив журналістам МІСТА речник патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак, вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення про вбивство.

Патрульні виїхали на місце та почали опрацьовувати територію, проте не могли знайти тіло постраждалого. Заявник розповів патрульним, що він побачив, як на вулиці троє людей задушили чоловіка. Коли той впав без ознак життя, свідок викликав поліцію і побіг за одним з підозрюваних у бік “Панорами плази”“, – розповідає Микола Гурак.

Під час опрацьовування територій патрульні побачили двох підозрюваних та одразу їх затримали. Патрульні з’ясували адресу проживання постраждалого і виїхали туди.

“Потерпілий був вдома з розірваним вухом. Його з дому привезли на місце затримання підозрюваних. Чоловік сказав, що затримані чоловіки його побили. Як з’ясували, заявник, потерпілий і підозрювані були у стані алкогольного сп’яніння”, – додав речник патрульної поліції.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу і передали всіх учасників події їм.

ФОТО: Sergii Gaievskyi

Читайте також: У Франківську “Муніципальна варта” розшукала безвісти зниклого пенсіонера. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...