Мед Атлант

У франківському виші проходить міжнародна науково-технічна конференція. ФОТО

Сьогодні, 16 травня,  в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу розпочала роботу VІ Міжнародна науково-технічна конференція «Нафтогазова енергетика-2017».

У вітальному слові Голова оргкомітету конференції, ректор, академік НАН України, проф. Крижанівський Євстахій:

“Нафтогазова енергетика – це галузь науки, що досліджує і розробляє наукові основи вдосконалення технології і техніки видобування, транспортування та використання енергоносіїв, що є особливо актуальним для України в цей час”.

Масштабний захід став можливим завдяки організаційний та спонсорській підтримці лідерів вітчизняної нафтогазової галузі – компаній Укрнафта, ДТЕК, Укртрансгаз, Укртранснафта,Укргазвидобування, міжнародних проектів – 7 Сарасіties, Innovereast та Міністерства освіти і науки України. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі ІФНТУНГ.

У роботі конференції бере участь понад 350 представників навчальних та наукових закладів, підприємств нафтогазової галузі України, а також гості з Норвегії, Австрії, Італії, Німеччини, Угорщини, Алжиру, Азербайджану, Польщі, Вірменії, Білорусі, Греції, Хорватії, Іраку й інших країн.

Читайте також: Більше тисячі франківських випускників безкоштовно піднімуться на Ратушу 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...