Мед Атлант

Жіноча студентська збірна ІФНМУ з баскетболу стала призером обласної універсіади

Днями в Івано-Франківську відбулась XIII обласна літня універсіада серед студентів вищих навчальних закладів з баскетболу 3х3.

Участь у змаганнях взяли студентські збірні команди трьох прикарпатських вишів: Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Івано-Франківського національного медичного університету та Івано-Франківського інституту менеджменту Тернопільського національного економічного університету.

У першій грі команда ІФНМУ виграла в суперниць з Івано-Франківського інституту менеджменту ТНЕУ з рахунком 8:3. Але через поразку в другому матчі від дівчат з ПНУ, збірна студентів-медиків зайняла підсумкове друге місце. У складі команди ІФНМУ зіграли студентки 2-5 курсів Роксолана Грималюк, Тетяна Іванюк, Вікторія Тимчишин, Тетяна Муханюк. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі університету.

“Спорт допомагає нам і в навчанні, і в житті, — говорить капітан команди ІФНМУ, студентка п’ятого курсу Роксолана Грималюк. — Це чудова розрядка для розуму, який постійно завантажений навчанням. Попри те, що досить потужно працюємо на тренуваннях, але насправді це чудовий відпочинок після важких занять в університеті”. 

Читайте також: Для франківських студентів провели семінар “Цінність людського життя: реалії і загрози в Україні”. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...