Мед Атлант

З’явились нові подробиці та фото затримання на хабарі посадовця держпраці. ФОТО

Понад 18 тисяч гривень одержав фахівець відділу з питань експертиз умов праці за видачу відповідного висновку.

Оперативники Національної поліції встановили, що посадовець обласного управління Держпраці вимагає від представника товариства неправомірну вигоду. Про це повідомили МІСТУ в ГУНП в Івано-Франківській області.

Івано-Франківська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом вимагання неправомірної вигоди.

Під час слідства правоохоронці задокументували декілька фактів одержання фахівцем відділу з питань експертизи умов праці хабарів. Гроші він вимагав за підготовку та видачу висновку щодо можливості проведення робіт із підвищеною небезпекою на виробництві.

Нагадаємо, що сьогодні посадовця затримали працівники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Національної поліції та Івано-Франківської місцевої прокуратури. Він одержав від представника комерційної структури тисячу гривень та 500 доларів США хабара. Раніше задокументовано одержання ним 4-х тисяч гривень.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

На даний час проводяться процесуальні заходи. Вирішується питання щодо затримання посадовця обласного управління Держпраці в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: В Івано-Франківську на хабарі затримали посадовця управління Держпраці. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...