Мед Атлант

В Івано-Франківському театрі ляльок пройшов фестиваль “Повір у себе!”. ФОТО

Вже традиційно Івано-Франківський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді впродовж 18 років проводить фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Повір у себе!”.

Цьогоріч фестиваль “Повір у себе!” відбувся у обласному академічному театрі ляльок ім. Марійки Підгірянки.

Фестиваль проводиться з метою сприяння розвитку творчих здібностей дітей та молоді з обмеженими фізичними можливостями, підвищення їхньої самооцінки, впевненості в собі, а також привернення уваги громадськості та державних органів до проблем дітей даної категорії. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Фестиваль став своєрідним підсумком системної роботи районних та міських центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з виявлення і підтримки творчо обдарованих дітей з особливими потребами, який проводиться за номінаціями: літературна творчість (вірші, проза), образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво, декламаційне мистецтво, музичне мистецтво, фотомистецтво, хореографія.

У заході взяли участь близько 100 творчо обдарованих дітей з усіх районів та міст обласного значення, а також вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями “Довір’я” (м. Бурштин), яких супроводжували працівники центрів соціальних служб.

Гості та учасники XVІІІ обласного фестивалю “Повір у себе!” ознайомилися із виставкою робіт образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва, подивилися концертну програму за участю юних артистів Прикарпаття та почули пісні у виконанні співака та композитора Олександра Глушка.

Читайте також: Франківців запрошують на прощу родин до Крилоса 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...