Мед Атлант

Вітаємо, ви виграли авто: прикарпатець повірив шахраям і перерахував 32 тис грн

Чоловік зрадів отриманому повідомленню та передзвонив на вказаний номер телефону і перерахував кошти на рахунок.

Після чого телефонний зв’язок з ним обірвався. Пише МІСТО за інформацією ГУНП в Івано-Франківській області.

Шахраї, після здійснення махінації ліквідовують сім-картки мобільних операторів і таким чином замітають за собою злочинні сліди. Тому, правоохоронці звертаються до громадян не вірити аферистам, дослухатися до їх порад та ігнорувати подібного роду інформації.

“Звертаємося до прикарпатців із застереженням: не повторювати помилки ошуканих, котрі беззастережно, не сумніваючись в інформації, як цього разу болехівець, оплатив “податкові збори та інші розходи” від виграшу. Чоловік протягом трьох днів здійснив десять платежів через банківський термінал, віддавши 32 000 гривень і жодного разу не подумав чи взагалі можливо, не брати участь в жодних розіграшах та отримати такий коштовний виграш? Чемно перерахував вказану суму і зателефонував на номер шахрая, котрий пообіцяв, що 21 травня виграш йому доставлять по місцю проживання, але зв’язок з ним уже був відсутній. У розпачі потерпілий звернувся з повідомленням до правоохоронців,” – інформує поліція Івано-Франківська.

У таких і подібних випадках поліція просить громадян не вступати у контакти з невідомими, а відразу при отриманні подібних повідомлень чи телефонних дзвінків, негайно повідомляти у поліцію.

 Читайте також: В Івано-Франківську дві жінки через шахраїв позбулись 10 тис грн

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...