Мед Атлант

21-му прикарпатському бійцю АТО вручили відзнаки “За бойову звитягу”. ФОТО

Сьогодні в Івано-Франківську відбулося вшанування Героїв України та презентація поетичної збірки “Відносить вітер час життя” одного із сучасних героїв, бійця добровольчого полку “Азов” Ігоря Коропецького.

Завітали на урочистості представники облдержадміністрації, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО в області, прикарпатські захисники, представники громадськості, студенти місцевих вузів та загальноосвітніх закладів. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Звертаючись до присутніх, керівник апарату облдержадміністрації Роман Маланій, зазначив, що стремління українського народу до європейських цінностей побуджує до вчинення героїчних дій, народжує нових героїв.

Цього дня, вшановуючи наших українських бійців, хочу побажати міцного здоров’я, наснаги у боротьбі за незалежне майбутнє держави“, – наголосив керівник апарату ОДА.

На знак вшанування звитяги, мужності та героїзму захисників територіальної цілісності та незалежності України, зміцнення патріотичного духу в суспільстві 21-му прикарпатському учаснику АТО вручили відзнаки “За бойову звитягу”.

Читайте також: У Франківську атовці забезпечуватимуть житлом дітей з ДЦП 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...