Мед Атлант

На Косівщині мати задушила і намагалась спалити немовля. ФОТО

28 травня у селі Кобаки Косівського району 49-річний батько повідомив до поліції про зникнення малюка. Пізніше тіло немовляти виявили в яру.

Дитина проживала разом з матір’ю. Про це повідомляє начальник ГУ Нацполіції в області Віктор Шкутов, передає МІСТО.

Відомо, що матір задушила немовля шнурком, у подальшому намагалася спалити його на території свого господарства. Оскільки їй це не вдалось, вона загорнула тіло у тканину і винесла до лісового масиву, де залишила в глибині лісу в яру, при цьому знову спробувала спалити, щоб не залишати слідів.

Підозрювану затримали у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їй підозри у вчиненні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У справі призначено проведення ряду експертиз. Проводиться слідство.

Згідно санкції вказаної статті, такий злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно у смт Брошнів-Осада в одному із непридатних для проживання приміщень, у великій алюмінієвій каструлі знайшли немовля.

Читайте також: На Прикарпатті зіткнулись два легковики: четверо львів’ян травмовано, один – помер 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...