Мед Атлант

“Нашу перемогу ми даруємо найкращому місту – Івано-Франківську”, – директор БК “ГОВЕРЛА” про перемогу на чемпіонаті Україні

Сьогодні, 30 травня, відбулась підсумкова прес-конференція новоспеченого чемпіона України з баскетболу  БК “ГОВЕРЛА”.

Про успіхи у вищій лізі БК “Говерли” розповіли директор клубу Андрій Дроздов, головний тренер Павло Піскарьов і капітан команди Андрій Калашніков.

“Ще минулого року у місті був аншлаг. БК “Говерла” грала в суперлізі. Для нас стало питання, де шукати гроші, щоб зібрати команду. Ми поставили собі ціль. Неважливо в якій лізі грати, головне було зберегти команду. Але цього року в вищій лізі ми здобули чемпіонство. Знайшлися люди, які нам повірили і нам вдалось зібрати кошти, для досягнення такого результату. У спортивному плані наше місто досягає великих результатів. Всі гравці не отримували зарплату, а кошти які вони отримували, це тільки для харчування. Коли ми прийняли рішення грати у вищій лізі, то поставили планку яка була у суперлізі”, – розповів Дроздов.

Директор ще не знає, що вони будуть робити на наступний рік. Але “Говерла” не припинить своє існування.

Головний тренер поділився успіхами своєї команди. Піскарьов зазначив, що вони багато програвали, були невдачі та поразки:

“Всі недооцінювали нашу команду, а ми вийшли у фінал. У Львові ми грали як вдома. Оскільки було багато вболівальників. Вони так тепло зустріли, так били у барабани, що я не міг докричатися до команди і ми виграли”.

Капітан команди Калашніков додає:

“Сезон був складний. Ми не грали за гроші, ми грали за честь міста”.

Вихованець Івано-Франківського баскетболу подякував всім тим хто допомагав, вірив у їхню перемогу.

Опубліковано МІСТО 30 травня 2017 р.

 

Нагадаємо, що днями івано-франківська “Говерла” вперше в своїй історії виборола титул чемпіона України серед команд Вищої ліги.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...