Мед Атлант

Туристичний потенціал Івано-Франківщини представили в Польщі. ФОТО

26-28 травня представники облдержадміністрації презентували туристичний потенціал Івано-Франківщини на XVII міжнародному туристичному ярмарку “На шляху до Сонця” у м. Ополє, Республіка Польща.

Захід відбувався на площі, навколо міської Ратуші, де розташовувались експозиції туристичних регіонів країни та іноземні гості. На виставці, зокрема, презентувались Австрія, Іспанія, Німеччина, Чехія Румунія, Литва, Угорщина  і Україна.

Цього року офіційними партнерами виставки були регіони Австрійської  Штирії, що розмістились у п’яти будиночках-експозиціях. Вони пропонували дегустацію вин і кулінарні страви, фольклорне шоу та конкурси з призами. Вперше презентувала свої курорти Іспанія. Опольське воєводство було представлено на кількох стендах, де, зокрема, відбувались презентації традиційної cілезької кухні. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

26 травня у рамках ярмарку відбулась міжнародна конференція, присвячена просуванню туристичного потенціалу регіонів на міжнародному ринку. Івано-Франківщина презентувала промовідео про інвестиційний і туристичний потенціал області.

Учасниками конференції були, окрім районів Ополє, представники Німеччини, Австрії, Румунії, Угорщини і Чехії.

Читайте також: Івано-Франківщина отримала допомогу від німецьких партнерів. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...