Мед Атлант

“Океан Ельзи” “запалив” серця іванофранківців на історичному концерті. ВІДЕОСЮЖЕТ

30 травня в Івано-Франківську на стадіоні “Рух” відбувся грандіозний концерт гурту “Океан Ельзи”.

Близько 10 тисяч іванофранківців та гостей прийшли на історичний концерт улюбленого гурту. Незважаючи на дощ, люди танцювали, співали і не збиралися розходитися. Кажуть, це справжній океан емоцій і погода цьому не завадить.

Лідер гурту Святослав Вакарчук звернувся до франківчан, подякував за те, що прийшли і пообіцяв приїхати ще. Уже під кінець концерту дощ перестав. Організатори та правоохоронці зазначали, що захід і справді “затягнувся”, але це не завадило Вакарчуку тричі вийти на біс і розважати публіку.

Після концерту журналісти МІСТА спілкувалися з іванофранківцями щодо вражень від масштабного концерту в місті. А правоохоронці нашим журналістам розповіли про порядок під час виступу гурту “Океан Ельзи”.

Більше у відеосюжеті:

Довідково: нижче пропонуємо переглянути фотографії з концерту та онайн трансляції МІСТА.

Концерт розпочався близько 21:00, а іванофранківці від 19:00 уже чекали на Святослава Вакарчука, стоючи під дощем.

Святослав Вакарчук вийшов на сцену з піснею “Майже весна”, а за декілька хвилин розпочалася справжня злива.


Лідер гурту після першої пісні звернувся до іванофранківців, подякував, що прийшли і сказав, що це останні концерти великого туру, а далі гурт збирається у велику творчу відпустку. Святослав Вакарчук зазначив, що особливих планів немає. Каже, що не знає, коли приїдуть ще, але впевнений, що це скоро відбудеться.

Концерт “Океану Ельзи” у Франківську наживо:

Нагадаємо, перед виступом Вакарчук прогулявся стометрівкою та поспілкувався з переможцями благодійного аукціону, які напередодні виграли зустріч з улюбленим виконавцем. А по завершенню драйвового виступу “Океан Ельзи” в Івано-Франківську, Святослав Вакарчук поділився у своєму Твітері думками про концерт.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...