Мед Атлант

У Коломиї посеред вулиці невідомий влаштував стрілянину. Зловмисника розшукує поліція

Вчора, 1 червня, у поліцію надійшло повідомлення про те, що невідома особа у м.Коломия по вул. Ст. Бендери, поблизу магазину “Продуктовий кошик” вчинила стрілянину, внаслідок чого було поранено чоловіка.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи встановили особу зловмисника. Ним виявився 36-річний житель м. Коломия, який грубо порушував громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства. Про це у мережі Фейсбук повідомив начальник ГУНП Івано-Франківської області Віктор Шкутов, передає МІСТО.

Зловмисник за допомогою предмету, зовні схожого на травматичну зброю, спричинив поранення грудної клітки 25-річному коломиянину. Наразі потерпілий перебуває у лікарні, загрози його життю немає.

Як пояснив правоохоронцям потерпілий, він із зловмисником поконфліктував на дорозі, під час керування ними автотранспортом.

Поліція провела огляд в помешканні підозрюваного та виявила предмети схожі на вогнепальну зброю, гранату, патрони та наркотичні засоби. Вилучене направили на експертне дослідження.

Правоохоронці встановлюють місце перебування підозрюваного, котрий після вчинення хуліганських дій із застосуванням зброї, втік.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує покарання за вчинення хуліганських дій, незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотичних засобів. Проводиться слідство.

Читайте також: П’яний і без документів. Патрульні “приборкали” нахабного водія на BMW 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...