Мед Атлант

Франківські туристи розшукують свої речі, які зникли в верховинському автобусі

Туристи з Івано-Франківська Olga Kostyshyn і Roman Legkyy просять повернути їхні речі, які зникли з автобуса, що курсував з Івано-Франківська на Верховину. 

Допомоги шукають у соціальній мережі, для цього створили повідомлення з фото зниклого туристичного наплічника і описали як помітили, що речей більше немає.

“Ми сьогодні попали в дуже прикру і неприємну ситуацію. Їхали в гори автобусом Івано-Франківськ – Верховина. Roman Legkyy поставив свій рюкзак в “багажник”, тобто задню частину салону (автобус жахливий, незручний, багажника немає і місця для рюкзака в салоні теж немає). Там була ще ціла купа інших рюкзаків і сумок. Приїхавши у Верховину, ми виявили, що рюкзак з усім своїм вмістом просто щез.”Багажник” відкривався на “6 кілометрі” від Ворохти (тобто поворот на Заросляк) та в селі Ільці.

Рюкзак як на фото справа — OSPREY KESTREL 58 сірого кольору”, — написала Olga Kostyshyn.

Жінка повідомила, що на цьому їхній туристичний сезон у горах припиняється, адже у рюкзаку були всі необхідні речі для ночівлі в Карпатах і кількаденних походів у гори.

Туристи на щасливу знахідку сподіваються, але марних надій не плекають. Своїм повідомленням вони також хочуть застерегти інших карпатських відпочивальників від безпечної “мандрівки” громадським транспортом, що їздить до Верховини.

Відомо, що саме на цей маршрут прикарпатці неодноразово скаржилися в соцмережах, виставлюючи фото автобусів, що розвалюються всередині і ззовні. А в квітні в автобуса, що курсував цим маршрутом, на ходу злетіло колесо.  

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...