Мед Атлант

На Прикарпатті відбувся Кубок України з мотоциклетного кросу. ФОТО

Минулих вихідних у місті Рогатин відбувся Кубок України з мотоциклетного кросу. Позмагатися у подоланні рогатинських схилів приїхали спортсмени з Прикарпаття, Львівщини, Тернопільщини, Закарпаття, Рівненщини.

Один із учасників турніру, майстер спорту з мотозмагань Олег Крук розповів, що захоплюється мотокросом вже вісім років. Раніше займався у спортивній секції, тренувався самостійно. За фахом О. Крук – конструктор. Бере активну участь у змаганнях як в Україні, так і за кордоном. Проц е повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Спортсмен каже, що для мотокросу важлива витривалість, тому у спортзалі на велотренажерах відпрацьовують кардіосистему, м’язи.

Тренувань на мотоциклі замало. Спортсмен має бути всебічно розвинений. У цьому спорті пульс максимальний. У заїзді у спортсменів він 190 ударів за хвилину”, – наголошує спортсмен.

У мотокросі важлива не тільки фізична підготовка спортсменів, а й готовність траси для змагань. Вона має бути добре розгорнута тракторами, ввечері та протягом змагань її зволожують за допомогою пожежної техніки.

Траса у Рогатині була добре підготовлена до змагань, зокрема, їх організатором Ярославом Третяком. Подивитися на Кубок прийшло багато вболівальників, погода також сприяла гарному відпочинку.

Читайте також: Прикарпатка поборола кращих каратисток Європи

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...