Мед Атлант

Ножові поранення і стрибок з четвертого поверху. Подробиці конфлікту між малолітніми франківцями

Вчора, 6 червня, трапився конфлікт в одній із квартир, що на вулиці Надвірнянській. Там побилися малолітні діти. Інцидент завершився ножовим пораненням і стрибком з вікна потерпілого.

Про це під час щотижневої оперативної наради у міського голови Івано-Франківська повідомив заступник начальника міського відділу Нацполіції Володимир Гаврилаш.

Начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області, підполковник поліції Алла Бойчук каже, що конфліктна ситуація виникла раптово в результаті гри. 13-річний хлопець накинувся з ножем на 9-річного. Останній, тікаючи від нападника, вистрибнув з вікна 4 поверху і зараз знаходиться у реанімації.

“Діти недавно познайомилися. Вони вчаться у різних школах. Вдома нікого не було, мама 9-річного хлопчика була на роботі”, – пояснює Алла Бойчук.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту. Наразі є факт – дитина випала з вікна 4 поверху з ножовим пораненням.

“Потерпіла 9-річна дитина наразі в реанімаційному відділенні. Він під дією ліків, при свідомості. Поліцейські з ним не спілкувалися, бо лікарі категорично заборонили. З іншим хлопчиком спілкувалися, але він розповідає різні версії. Потрібно, щоб з 13-річною дитиною попрацювали психологи і психіатри”, – розповідає начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

Ножові поранення нанесені в спину. Тільки одне з трьох виявилося проникаючим, кажуть у поліції.

Батьки потерпілого не знають хлопця, який наніс ножові удари синові.

Досудове розслідування триває. Відкрито кримінальне провадження за Статтею 115 ККУ “Умисне вбивство”. Відносно дитини, яка спричинила ножові поранення, будуть застосовані заходи виховного характеру. Питання про відповідальність батьків також розглядається, але все буде відомо після досудового розслідування. Наразі заплановані психіатрична експертиза і консультації з психологом. Хлопець-нападник знаходиться під опікою.

Нагадаємо, в Івано-Франківську нанесли удар патрульній під час служби. Порушено кримінальну справу.

Читайте також: Франківець влаштував стрілянину біля нічного клубу

/Головне фото ілюстративне

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...