Мед Атлант

Франківські патрульні хочуть фінансування з обласного бюджету

Сьогодні, 8 червня, таке питання підняли на засіданні постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади.

Депутати розглянули проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 10.06.2016 року № 226-5/2016 “Про регіональну цільову програму профілактики правопорушень на 2016-2020 роки”.

Фінансування програми на 5 років складає 10 млн 621 тис грн.  У 2017 році з обласного бюджету виділяється 2 млн 419 тис грн. У програму включені ГУ НП в Івано-Франківській оласті, СБУ в Івано-Франківській області, обласна прокуратура, управління пенітенціарної та міграційної служб області, військова частина 1241 Нацгвардії. Відтак, Управління патрульної поліції звернулося, аби у програму включили також і їх.

Голова комісії Тарас Виноградник зауважив:

“До нас звернулось Управління патрульної поліції Івано- Франківська з проханням включити їх до Програми. Планують проводити акції в області. Нещодавно я спитався у Дмитра Міхальця, куди  збираються їздити, на що він мені відповів, що сам вирішуватиме. Тоді чому ми повинні виділяти кошти з обласного бюджету на поїздки Міхальця?! Упередженого ставлення немає, просто я хочу це зрозуміти”.

В результаті члени комісії проголосували за винесення цього питання на сесію обласної ради.

Читайте також: Через ДТП в Івано-Франківську утворилися затори. ФОТО 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...