Мед Атлант

В Івано-Франківську суд виніс вирок злочинній групі наркоторговців

Днями в Івано-Франківському міському суді винесли вирок у кримінальній справі місцевої злочинної групи, яка впродовж тривалого часу здійснювала торгівлю на території Івано-Франківська забороненими нарковмістними препаратами.

Так на лаві підсудних Івано-Франківського міського суду були троє мешканців обласного центру Прикарпаття (двоє чоловіків та одна жінка).  Суд встановив, що один з підозрюваних створив та очолив організовану групу, до складу якої завербував двох наркозалежних осіб.

Під час судового слідства було встановлено, що підозрювані торгували забороненими для обігу «бупренорфіном» та «субітексом». Свої злочини вони переважно вчиняли у центральній частині міста, або ж на території ІФНТУНГ.

Так керівник вказаного угруповання давав двом іншим підозрюваним під реалізацію заборонені препарати, за що ті отримували грошову винагороду у розмірі 50 гривень за одну збуту таблетку. Крім того, один з підозрюваних, вчинив також грабіж поєднаний із насильством.

У судовому засіданні усі троє підозрюваних свою вину визнали повністю та підтвердили обставини та докази викладені у матеріалах справи.

Врахувавши надані докази, матеріали справи та покази сторін, Івано-Франківський міський суд ухвалив визнати усіх трьох підозрюваних винними згідно інкримінованих їм статей обвинувачення.

Чоловікам призначили покарання у вигляді позбавлення волі. Найменше часу за гратами проведе жінка, її позбавили волі на шість років.

Читайте також: Поліцейські знайшли у калуського водія рюкзак з наркотиками

З’явилися фото з нічного клубу, у якому франківець влаштував стрілянину

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...