Мед Атлант

У Франківську відкрили муніципальний прокат велосипедів. ФОТО

В Івано-Франківському міському парку запровадили муніципальний прокат велосипедів.

Прокат обслуговуватиме КП “Центр розвитку міста і рекреації”. Кожен іванофранківець зможе орендувати сіті-байки і тандемні велосипеди щодня, з 11:00 до 19:00 год., від півгодини і на цілий день. Вартість послуги складає 65 гривень за півгодини тандему або ж 150 за цілий день звичайного. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на офіційний сайт Івано-Франківська.

 Як зауважує директор КП “Центр розвитку міста і рекреації” Руслана Василюк, на сьогоднішній день закуплено 4 велосипеди, проте вже в найближчому майбутньому велопарк планують поповнити.

Міський голова Руслан Марцінків наголосив, що подібні послуги є доволі затребуваними серед містян. Адже не кожен зможе і потребує купляти собі ровер, але відтепер не відмовлятиме собі у прогулянці.
“Що може бути краще, ніж прогулятись велосипедом разом з коханою людиною доріжками парку. Або ж самому насолодитися поїздкою. Тепер франківці зможуть скористатися послугою оренди”,- поділився Руслан Марцінків.
Окрім того, за словами міського голови, частину прибутків підприємство віддаватиме на реалізацію соціально важливих проектів.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...