Мед Атлант

У Франківську чоловік льодорубом забив до смерті свого товариша. ФОТО 18+

В Івано-Франківську поліція затримала 34-річного чоловіка, який льодорубом до смерті забив свого товариша по чарці . Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

12 червня 54-річний чоловік повідомив у поліцію про те, що виявив свого сина без ознак життя у його власній квартирі. Як з’ясували правоохоронці, напередодні ввечері близько 22.00 год., 29-річний власник квартири, спільно зі своїми 34-річним товаришем розпивали спиртні напої. Після гостини між чоловіками виник словесний конфлікт, в ході якого гостючий взяв до рук предмет схожий на льодоруб із дерев’яною ручкою та наніс ним потерпілому численні удари по всьому тілу. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на ГУ НП Івано-Франківської області.

Внаслідок ударів власник квартири отримав тілесні ушкодження у вигляді поєднаної закритої тупої травмигрудної клітки живота, тазу та їх органів, множинних переломів ребер, перелому обох кісток передпліччя справа, клубової кістки справа з розривами печінки, крововиливами в м’які тканини, травматичного шоку, небезпечні для життя в момент спричинення.

Зловмисник після скоєного злочину втік з помешкання вбитого, але правоохоронці його знайшли та затримали в порядку ст. 208 КПК України. Крім того, чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання підвартою.

Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення за ознаками ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За вчинене, згідно санкції статті, передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі проводиться слідство.

Читайте також: З`явилося оперативне відео з місця, де знайшли вбиту дівчину з Болгарії. ВІДЕО 18+ 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...