Мед Атлант

Ревізор: в Івано-Франківську перевірили чистоту маршруток. ФОТО

Сьогодні, 14 червня, працівники Управління транспорту і зв’язку спільно з представниками громадськості провели обстеження якості перевезень в громадському транспорті.

Зокрема, перевіряли санітарний стан маршрутки, видачу квитків, культуру спілкування водіїв та зовнішній стан транспортних засобів. Керівник управління у коментарі журналісту МІСТА сказав, що найбільша проблема в салонах через ущільнювачі на вікнах, де накопичується бруд.

“Всі зробили висновки з вчорашньої наради у міського голови і майже всі маршрутки були прибрані. Залишаються труднощі ще з ущільнювачами на вікнах, їх потрібно привести до ладу на деяких маршрутних автобусах. Також ми зробили зауваження деяким перевізникам щодо сидінь, вони обіцяли їх замінити. В загальному, стан маршруток можна оцінити, як задовільний і лише в деяких автобусах було досить брудно, але перевізник обіцяв сьогодні це змінити і навести чистоту”, — розповів начальник управління Олег Гончак.

Такі перевірки працівники управління досі проводили планово раз на два тижні, однак зараз обіцяють робити їх частіше.

Нагадаємо, вчора на оперативній нараді Руслан Марцінків зробив зауваження представникам управління через бруд у салонах маршруток. Тому, запропонував провести акцію з миття автобусів, і таким чином показати водіям, як має виглядати чистий автобус.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...