Мед Атлант

“Карпатський трамвай” запровадив мандрівки для людей на інвалідних візках

У смт. Вигода “Карпатський трамвай” вперше запропонував подорожі для людей на інвалідних візках. Це стало можливим завдяки поповненню рухомого складу вузькоколійки.

Про це повідомив директор програми “Карпатський трамвай” Любомир Яцків, інформує МІСТО з посиланням на “Укрінформ“.

“Сьогодні ми вперше веземо інвалідів-візочників. Безкоштовну подорож  вузькоколійкою запропонували для людей з обмеженими можливостями з Богородчан. Для цього ми зробили спеціальний вагон-льору, де є рухомі пандуси“, – зазначив Яцків.

Він зауважив, що програма “Карпатський трамвай” постійно збільшує кількість туристів завдяки поповненню власного рухомого складу. Досі “Карпатський трамвай” катав туристів у двох відкритих вагонах та двох вагонах-кабріолетах. Торік почав курсувати VIP-вагончик на 29 місць. Тоді з’явився туристичний маршрут для дітей “Миколайко”.

Відомо, що вперше програма “Карпатський трамвай” запрацювала у 2003 році. Туристи отримали можливість щодня мандрувати вузькоколійкою з селища Вигода  через Ширковець, Старий та Новий Мізунь, Дубовий кут, Миндунок.

У 2016 році подорож на “Карпатському трамвайчику” здійснили понад 15 тисяч людей. Одночасно “Карпатський трамвай” може повезти у подорож близько 150 туристів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...