Мед Атлант

У Франківську патрульний оголив пістолет, щоб зупинити п’яного водія, який їздив по дамбі і тікав від поліції. ФОТО

В Івано-Франківську вчора, 23 червня, патрульні ловили водія, який їздив дамбою на своїй автівці. На вимогу поліції не зупинявся. Більше того, пробував здійснити наїзд на патрульних. Свідки кажуть, водій п’яний. Пізніше це підтвердилося.

З чого все розпочалося – розповів речник патрульної поліції.

“Прийшло повідомлення, що на вул. Набережна, 6 по дамбі їздить сірий ВАЗ.Прибувши на місце, виявлено автомобіль ВАЗ-2114, що їхав вздовж річки”, – каже речник Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Микола Гурак.

Патрульні зрозумілими жестами руки дали водію вказівку зупинитись, проте він навпаки додав газу та з пробуксовкою почав рух в бік поліцейських. Останні встигли відскочити та привідкрити дверцята автомбіля. При цьому водій скрився в бік вул. Довженка, інформує МІСТО

“За 500-700 метрів перед пішохідним мостом один з патрульних вибіг з службової машини, вибіг на дамбу, щоб подивитись, чи не видно автомобіль ВАЗ. Інспектор помітив, що машина повільно рухається в його сторону”, – розповідає Гурак.

Фото: Бліц-Інфо

Фото: AutoLife IF

Поліцейський знову подав сигнал рукою та голосом про необхідність зупинитись, але водій натиснув педаль газу, ледь не збивши його. Микола Гурак каже, що патрульний навіть оголив пістолет:

“Поліцейський встиг оголити пістолет та розбити ним вікно з боку водія. Але автомобіль знову скрився. Через кілька хвилин його знайшли покинутим. В бардачку знайдено страховий поліс”.

Крім того, свідки бачили, як водій втікав з покинутого автомобіля, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння. Порушник встиг добігти додому – вул. Набережна. Там він переодягнувся та здійснив завідома неправдивий виклик на лінію “102” про угон його автомобіля.

Патрульні, приїхавши, перевірили водія на Драгер. Результат виявився позитивний – 1,72 проміле. На порушника складно протокол за Ст. 130 КУпАП.

Читайте також: Родичі хлопчика, якого викинули на березі річки після ДТП, бояться, що винні уникнуть покарання

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...