Мед Атлант

У Франківську відбувається літня школа з експериментальної біології. ФОТО

З 26 червня по 1 липня 2017 року на базі Прикарпатського національного університету проходитиме ювілейна Літня Школа “Сучасна експериментальна біологія”. Сьогодні відбулося урочисте її відкриття.

Основна мета проведання школи  —  розширити світогляд  студентів та молодих вчених, які працюють в різних галузях біологічної науки.

У роботі практичного курсу беруть участь близько 20 учасників, серед яких студенти, аспіранти та молоді науковці з різних куточків України, а саме: з Києва, Дніпра, Вінниці, Одеси, Чернігова, повідомляє МІСТО.

Під час лекцій учасники дізнаються про молекулярно-фізіологічні основи відповіді живих організмів на дію різноманітних стресових чинників, порушення основних і регуляторних шляхів при старінні та метаболічних порушеннях. Прикарпатські науковці мають багаторічний досвід роботи і міжнародне визнання у зазначених галузях і поділяться з учасниками Школи не тільки своїми науковими знаннями, а й досвідом організації і проведення наукових досліджень.

Читайте також: У Франківську студенти показали технічні ноу-хау власної розробки і відкрили лабораторію робототехніки. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...