Мед Атлант

Депутат франківської міської ради вивіз сміття під будинок мера Львова. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 8 липня, депутат міської ради Андрій Волгін відвіз пакети із сміттям на подвір’я міського голови Львова Андрія Садового.

Про це депутат написав в соціальній мережі та опублікував відео.

“Безумовно, кожний може критикувати мої дії в міру своїх можливостей та, звісно, кожний залишиться з власними поглядами відносно винних у тому, що в нашому місті гниє львівське сміття. Я (м’яко кажучи) зробив те, що і казав, але зробив це більш гуманно і не так по-свинськи розкидав, як це зробили у нас”, — написав Андрій Волгін.

У коментарі журналісту МІСТА депутат також додав:

“Там (ред.- на подвір’ї) усюди камери. Я привіз і запитав чи є шеф. Мені сказали, що немає. Я вигрузив, сів і поїхав”

За його словами, охоронці намагалися щось сказати, але фізичного супротиву не було.

Нагадаємо, 2 липня невідомі фури привезли і вивантажили в селищі Ланчин Надвірнянського району купи сміття. У ніч з 29 на 30 червня при в’їзді до Галича висипали дві фури. Його завезли і залишили зі сторони Львова. 21 червня на приватній території с. Хриплин Івано-Франківської області розвантажили декілька фур львівського сміття, хоча повинні були доставити папір для переробки. А в ніч з 23 на 24 червня в с. Тарасівка Тлумацької ОТГ незаконно розвантажили декілька фур відходів.
Опісля, 4 липня, виявлено сміття у Микитинцях. Правоохоронці і влада підозрюють, що до цього причетні місцеві мешканці, бо про цю території і маршрут будь-кому невідомо. Крім того, франківський депутат Андріан Волгін заявив у мережі Фейсбук, що готовий відвезти відходи до помешкання Садового.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...