Мед Атлант

В Івано-Франківського аеропорту не забирають ліцензію — слова міського голови не підтвердилися

Сьогодні, 11 липня, під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків зазначив, що в Івано-Франківського аеропорту забирають ліцензію на міжнародні перевезення.

Однак, цю інформацію не підтверджує керівництво самого аеропорту.

“Аеропорт Івано-Франківськ  має статус міжнародного, який надано в 1992 році Кабінетом Міністрів України. Якщо  будь-який аеропорт має цей статус, то ніякі ліцензії на міжнародні перевезення  не видаються, а проводяться періодичні сертифікаційні перевірки у встановлені терміни та згідно вимог Державіаслужби України та Міжнародної організації ЦА ( ІСАО ). Всі служби аеропорту, що сертифікуються по вимогах до міжнародних аеропортів, на даний момент мають діючі сертифікати”, — відповіли МІСТУ в аеропорті.

Відповідно, ніяких причин для позбавлення аеропорту статусу міжнародного немає, а сертифікат аеродрому дійсний до 15.10.2019 року.

До слова, з аеропорту Івано-Франківськ  в літній період здійснюється в середньому 30 регулярних міжнародних рейсів  в місяць (не враховуючи чартерні рейси).

Нагадаємо, навесні компанія “UVT group” презентувала свій проект реконструкції і розвитку міжнародного терміналу Івано-Франківськ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...