Мед Атлант

“Пішохідний” фонтан в центрі Івано-Франківська коштуватиме франківцям більше 8 мільйонів гривень

Наразі в місті функціонують 4 фонтани. Так, на реконструкцію двох фонтанів біля стоматкорпусу необхідно понад 300 тисяч гривень. Втім замість реконструкції у міській раді запланували побудувати новий фонтан.

Концепцію проекту розрообляли молоді спеціалісти Назарій Рогів, Aндрій Коман та Андрій Назаренко. Проект виготовило ТОВ “Імперія води” з Києва. Фонтан може з’явитись у Франківську вже до кінця року.

За два місяці ціна облаштування пішохідного фонтану на вулиці Незалежності біля стоматологічного корпусу збільшилась втричі, хоча роботи ще не проводяться.

В системі Прозорро з’явився тендер на реконструкцію площі перед стоматкорпусом з улаштуванням фонтанів. Вартість даного проекту оцінили в 8 370 350 млн грн,  пише “Побудовано“.

Хоча ще в травні на оперативній нараді у мера директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак повідомляв, що до кінця 2017 року поблизу стоматкорпусу мають наміри встановити новий пішохідний фонтан. Орієнтовну вартість тоді оцінили у 2,5 млн грн.

Зауважимо, що компанії, які готові взятися за облаштування водограю, мають подати свої пропозиції до 26 липня.

Раніще МІСТО писало, що думають жителі міста про пішохідні фонтани. ВІДЕО

Читайте також: У Чернієві прорвало водогін. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...