Мед Атлант

Серед білого дня франківцю нанесли удар ножем в голову та обікрали. ФОТО

Чоловік весь у крові рухався по вул. Коновальця. Небайдужі, побачивши, повідомили у поліцію. Екіпаж прибув на місце та встановив, що чоловіка обікрали та нанесли удар ножем в голову.

Про це МІСТУ стало відомо з власних джерел. Речник Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Миколу Гурак інформацію підтвердив. Інцидент трапився вихідними.

Відтак, на лінію “102” поступило одночасно два звернення від громадян.

“У зверненнях йшлося, що невідомий чоловік по вул. Коновальця весь в крові рухається в напрямку “Велмарту”. Поліціанти прибули та опитали перехожих, опісля встановили місцезнаходження даного громадянина”, – розповідає Микола Гурак.

Патрульні викликали швидку медичну допомогу, а до її приїзду лікарів надали першу домедичну допомогу 39-річному потерпілому.

Чоловік пояснював, що по вул. Бандери йому нанесли удар ножем в голову. При цьому забрали гроші , телефон та золотий ланцюжок.

Під час спілкування з потерпілим патрульні помітили, що той знаходиться в стані сп’яніння, а в поясненнях постійно плутається. Згодом стан сп’яніння підтвердився – 2,3 проміле.

 

Описати осіб, які на нього напали, не зміг. Але зауважив, що вони вийшли з автомобіля чорного або зеленого кольору.

Чоловіка було доставлено в ОКЛ. Він втратив багато крові. Медики рану зашили і повідомили, що загрози  життю немає.

Журналісти МІСТА з’ясували, що даний громадянин неоднарозово затримувався за хуліганські дії. Знайомі потерпілого розповіли, що той часто випиває, мовляв, зустріти тверезим нереально. Також чоловік застосовує фізичну силу до мами, але остання відмовляється писати заяву у поліцію, бо шкодує сина. Переконана, що все через алкогольні напої.

Наразі цією справою займаються слідчі. Відомості внесені до ЄДР.

Читайте також: У Франківську чоловік мало не вбив свою дружину. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...