Мед Атлант

Українські льотчики показали фігури “вищого пілотажу” на міжнародному авіаційному шоу. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 17 липня, до Івано-Франківська на дозаправку приземлилися українські льотчики,  які днями взяли участь  у міжнародному авіаційному показі “The Royal International Air Tattoo — 2017” у Великій Британії.  Цьогоріч Україна представлена двома літаками-винищувачами Су-27 та військово-транспортним літаком Іл-76.

Вперше офіційна делегація ВПС України брала участь у престижному міжнародному авіаційному показі “The Royal International Air Tattoo” у 1996 році.

Цього року українські військові льотчики збільшили кількість фігур вищого пілотажу та додали нові елементи, які виконуються на малих та гранично малих висотах. Виконання петлі Нестерова, бойових розворотів з поворотом у внутрішній бік, бойових розворотів з “Бочками”, перевернутий політ не залишили байдужими глядачів авіаційного шоу.

Загалом програма була складена таким чином, щоб під час виступу показати можливості літака-винищувача, його маневреність, та професійний рівень військового льотчика, не виходячи за межі візуальної видимості. Демонстраційна програма, в залежності від метеорологічних умов, була відпрацьована у чотирьох варіантах.

Детальніше про те, як українці завоювали прихильність глядачів на авіаційному шоу та чим вразили англічанів українські літаки дивіться у відеосюжеті МІСТА.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...