Мед Атлант

Дмитро Міхалець нагородив хлопця, який допомагав гасити пожежу на Хоткевича

Керівник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець нагородив 18-річного Дмитра Філяка, який допомагав рятувальникам гасити пожежу на вулиці Хоткевича.

Нагадаємо, що днями в Івано-Франківську на вулиці Хоткевича, 75 в багатоповерхівці трапилася пожежа в одній із квартир. На місці загорання працювали рятувальники та поліцейські. У результаті квартира згоріла вщент. Постраждали й інші квартири – від задимлення та затоплення. Причина пожежі встановлюється. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Сьогодні, 20 липня, керівник патрульної поліції Дмитро Міхалець зустрівся з громадськістю міста. Під час зустрічі він нагородив хлопця, що брав активну участь у гасінні цієї пожежі.

Як розповів головний патрульний міста, Дмитро Філяк, побачивши, що на одному із поверхів будинку щось горить одразу ж викликав пожежних та допомагав їм ліквідовувати загоряння.

Сам хлопець розповідає, що в момент виникнення пожежі відпочивав з друзями у дворі будинку, де трапилася подія. Каже, що не розгубився і одразу пішов на допомогу.

Читайте також: Дмитро Міхалець поспілкувався з франківцями за філіжанкою кави. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...