Мед Атлант

Калуський “Карпатнафтохім” вже відвантажив першу продукцію за кордон

За п’ять років простою “Карпатнафтохім” знову відвойовує втрачені позиції, веде наполегливі пошуки нових ринків і вже видав першу продукцію.

Начальник відділу поставок і логістики Роман Псюк розповів, що поліетилен з “Карпатнафтохіму” вже успішно відвантажується споживачам. Перші вантажівки з поліетиленом поїхали в міста Східної України та Київ. Поставляють його також споживачам і з інших регіонів країни, зокрема і в сусідні області. Є хороші перспективи поставок поліетилену в країни Східної Європи, зокрема Польщу, Сербію, Румунію та інші, інформує “Нафтохімік“.

Роман Псюк каже, що має попит у партнерів також пропілен. Особливу зацікавленість до нього проявляють підприємства з Польщі й інших держав Європи. Наразі комерційною службою підприємства ведеться робота щодо реалізації як на вітчизняному ринку, так і за межами України такого нашого важливого продукту як полівінілхлорид. Його поки що не відвантажують споживачам, але активно з ними працюють і навіть від окремих вже отримали передоплату.

“Маємо також великі надії на хорошу реалізацію каустичної соди. Уже підтвердили зацікавленість у її придбання наші традиційні партнери, зокрема Миколаївський глиноземний завод. Якість цього продукту задовольняє і споживачів з Білорусі, Румунії, Польщі та інших держав”, –  каже Роман.

Читайте також: Вночі над Калушем знову здійнялись “димові” хмари. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...