Мед Атлант

Франківець розповів, як став очевидцем сьогоднішнього теракту в Іспанії. ВІДЕО 18+

Франківець Руслан Гарбуз розповів, як став очевидцем сьогоднішніх терактів в Іспанії. Своїми враженнями від побаченого хлопець поділився у фейсбук.

Мабуть ви вже чули, що в Іспанії, а саме в м. Барселона відбувся ТЕРАКТ. А я це відчув це на своїй шкурі, бо був там в 40 метрах від того місця. Щойно тільки добрався додому і радий, що не став жертвою терористів. Віддаю належне поліції, вони молодці. Я такої чіткої і оперативної роботи навіть не міг уявити.Одні займались ловлею терористів, другі – безпекою та евакуацією туристів з району де трапилась подія. В ці моменти було таке відчуття, ніби це все не по-справжньому, ніби я сплю і мені це сниться.

Де ж я міг уявити, що потраплю в таке пекло сьогодні. Відчував себе ніби учасником якогось фільму. Дуже потішили і здивували люди, які запрошували сховатись в свої магазини коли по вулиці бігли терористи чи незрозумілі особи.
Я бачив страх, справжній страх. Страх під крики і сльози жінок та їхніх дітей. До сьогодні таке бачив тільки у фільмах.

…Чи було страшно мені? Так, було страшно. І якщо хтось скаже, що в такі моменти йому не страшно, то знайте, – це брехня.

Тепер я знаю що таке тероризм і яке це велике ЗЛО. А зі злом треба боротись.

12 мертвих, 50 поранених. Барселона перекрита, один терорист вбитий за містом. Переслідування інших продовжується, – розповів про наслідки теракту франківець.

Відео з фейсбук Руслан Гарбуз. 18+

Сьогодні, 17 серпня, у центрі Барселони у четвер на пішохідній та популярній серед туристів вулиці Рамбла фургон в’їхав у натовп людей. Міністр внутрішніх справ Іспанії Жоакім Форн повідомив, що в результаті теракту загинули 13 осіб, ще 50 отримали різного роду травми фургон чавив людей упродовж 500 метрів, пише “Обозрєватель”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...