Мед Атлант

В Івано-Франківську налічується півтисячі МАФів

За результатами моніторингу, який проводився в Івано-Франківську протягом лютого-травня 2017 року було встановлено, що в місті розміщено близько 500 тимчасових споруд.

З них функціонують 349 тимчасових споруд, на які наявні діючі дозволи на розташування. Основна частина з них (256 тимчасових споруд або 73%) знаходиться в ІІІ зоні, тобто поза центральною частиною міста, а також 10% (34 тимчасові споруди) – в ІІ зоні та 17% (59 тимчсових споруд) – в І зоні.

Про це йдеться у довідці про результати моніторингу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в місті Івано-Франківську,яку було оприлюднено під час засідання виконавчого комітету, інформує МІСТО.

Згідно з результатами, переважна більшість суб’єктів господарської діяльності, які отримали дозвіл на розміщення тимчасових споруд, зареєстровані в місті Івано-Франківську та сплачують податки до місцевого бюджету – 90% від загальної кількості (311 тимчасових споруд). Решта 10% – суб’єкти господарської діяльності, зареєстровані в інших містах та селах Івано-Франківської області.

Слід зазначити, що в 46 тимчасових споруд, що становить 13% від загальної кількості, здійснюється реалізація продукції місцевих товаровиробників, таких як: ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» (22 ТС), ТДВ «Івано-Франківський міськмолокозавод» (10 ТС), ПАТ «Івано-Франківська харчосмакова фабрика» (8 ТС), ТДВ г/х «Перлина» (5 ТС), ПАТ «Івано-Франківський м’ясокомбінат» (1 ТС).

Крім місцевих товаровиробників в 50 тимчасових спорудах (15%) здійснюється реалізація важливої для мешканців міста соціальної продукції (хліб та хлібобулочні  вироби, молочна продукція, яйця).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...