Мед Атлант

Креативники усього світу розпочали відновлювати стареньку хатину на Коломийщині. ФОТО

«Creative Rural Hub» запрацював у с. Верхній Вербіж на Коломийщині. Лондонський дизайнер з франківським корінням Михайло Обрізків і волонтери розпочали відновлювати стару хатину і створювати на подвір’ї креативний простір.

Своєрідний творчий табір працюватиме тут кілька тижнів, орієнтовно до 5 вересня. За цей час учасники мають можливість навчитися будівельним та реставраційним навичкам, взяти участь в майстер-класах народних промислів, ходити в гори та відвідувати музеї.

Живуть волонтери в наметах в саду, готують їжу та навчаються. Слідкувати за життям креативного простору можна на фейсбук сторінці хабу.

Михайло Обрізків народився та виріс у селі Великий Ключів поблизу Коломиї, але вже понад 10 років живе та успішно працює дизайнером у Лондоні. Захопився дизайном ще під час навчання на інженера-програміста в Києві. Працював у кількох найбільших на той час рекламних агентствах України. Згодом переїхав до Англії. Три роки тому відкрив там власну школу дизайну, нині ґрунтовно цікавиться архітектурою, – пише “Репортер”.

Проект, який він планує запустити в Україні, Михайло називає дизайнуванням нового виду простору. Стару хату свого прадіда у селі Великий Вербіж дизайнер перетворить у «Creative Rural Hub».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...