Мед Атлант

“Муніципальні вартові” планують придбати комп’ютер для відеоспостережень за 65 тисяч гривень

На сайті DOZORRO проходить кваліфікація переможця тендерної закупівлі комп’ютера для комунального підприємства «Муніципальна варта».

Згідно з технічними вимогами, «вартові» планують придбати комп’ютер з потужним центральним процесором та материнською платою, продуктивною відеокартою, корпусом з LED-підсвіткою та ілюмінатором.

У соціальних мережах франківці активно обговорюють нову покупку «вартових», на думку деяких з них, характеристика комп’ютера просто вражає:

 

Як пояснив журналісту МІСТА начальник Муніципальної варти Богдан Кухарук, цей комп’ютер буде обслуговувати камери відеоспостереження.

Через нього будуть йти сигнали із зображеннями усіх відеокамер міста, які він буде “виводити” на шість моніторів чергової частини. Комп’ютер такий потужний, бо буде транслювати сигнал майже зі ста камер. Там дійсно дуже потужна відеокарта, яку інколи використовують для ігор, але ми будемо використовувати для отримання відеозображень, — відзначив Богдан Кухарук.

Зазначимо, що не так давно “муніципальні вартові” придбали два позашляховики для патрулювання міста, вартістю майже по 500 тисяч кожний.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...