Мед Атлант

Українські льотчики показали фігури “вищого пілотажу” на міжнародному авіаційному шоу. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 28 серпня, в Івано-Франківську для проходження митного контролю приземлилися українські льотчики,  які днями взяли участь  в авіаційному показі «International Airshow-2017»  у польському місті Радом.

На авіашоу Україна була представлена двома літаками-винищувачами Су-27 та військово-транспортним літаком Ан-26.

Українські винищувачі Су-27 вперше показали свою пілотажну програму на авіапоказі в Польщі у 2013 році. Полковник Олександр Оксанченко та підполковник Дмитро Фішер на навчально-бойовому літаку Су-27 тоді підкорили не лише європейську публіку, але й отримали від Президента Польщі подяку. Обидва пілота представляли Україну й на цьогорічному «International Airshow-2017».

Протягом 12-хвилинної пілотажної програми Олександру Оксанченко вдалось показати 23 фігури. Виконання петлі Нестерова, такого елементу, як «Дзвін», бойових розворотів з поворотом у внутрішній бік, бойових розворотів з «Бочками», перевернутий політ, імітація заходу на посадку з шасі, проходи на малій та великій швидкостях нікого не залишать байдужими. Загалом програма складена таким чином, щоб під час виступу показати можливості літака-винищувача, його маневреність, професійний рівень військового льотчика, не виходячи за межі візуальної видимості.

Детальніше про те, як українці завоювали прихильність глядачів на авіаційному шоу та чим вразили людей  українські літаки дивіться у відеосюжеті МІСТА.

фото gawronsky.com. та Dyziek.com.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...