Мед Атлант

Представник компанії, яка виграла тендер на будівництво моста на Пасічну, розповів, чому фірма гідна перемоги

Представник компанії ТОВ “Мостобудівельний загін №112”, яка виграла тендер на будівництво моста на Пасічну розповів про компанію і пояснив, чому вони гідні бути переможцем і пообіцяв збудувати франківцям надійний міст.

Історію фірми представник товариства розповів на засіданні виконавчого комітету.

Розпочав з початків, повідомивши, що фірма розпочала роботу ще в довоєнні часи і наразі є однією з тих, які будують в Україні чи не найскладніші об’єкти. Одні з таких: міст Патона в Києві та пішохідний міст до Труханового острову, а також чимало складних об’єктів по Україні.

Мер запитав представника, за рахунок чого вони опустили ціну. На що він відповів, що в товариства є великий потенціал техніки і наразі вони готові виконувати роботу в нуль, аби закріпитися на ринку регіону.

Пообіцям представник фірми меру й те, що від часу отримання авансу фірма розпочне роботи одразу й у посиленому темпі.

Нагадаємо, що тендер на будівництво моста на Пасічну пройшов 13 вересня. За його результати переможцем стала фірма ТОВ “Мостобудівельний загін №112”. Підприємство запропонувало на 86 мільйонів меншу вартість, ніж очікували організатори аукціону і за 120 млн гривень вони пообіцяли збудувати жителям Пасічної новий міст.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...