Мед Атлант

Найінстаграмніша подія осені: до Франківська завітають блогери Західної України. АНОНС

У суботу, 14 жовтня, в Івано-Франківську відбудеться найінстаграмніша подія цієї осені — форум інстаблогерів в Івано-Франківську.

“#ІНСТАДЕНЬ” пройде в Університеті Короля Данила.

Топові експерти поділяться найактуальнішим:
• Успішний Instagram-контент
• Аналітика та аналіз аудиторій
• Стратегія досягнення успіху
• Робота з додатками
• Дизайн та оформлення профілю
• Креативність
• Інструменти для ведення бізнесу Instagram

Вартість квитка: до 01.10 – 350 грy з 01 по 14.10 – 450 грн. Квитки можна придбати: у касах театру кіно “Люм`єр“, на сайті Like. Для учасниць “Клубу успішної Леді” вартість квитків: до 01.10 – 250 грн, після 01.10 – 350 грн.

 

У програмі форуму:

Леонід Мартинчик (м. Львів) – найвідоміший Instagram-блогер Львова, поет, декоратор, мандрівник. Поділиться з нами натхненням і думками на тему «Власний бренд. Самопрезентація. Атмосферний інстаграм».

Людмила Калабуха (м. Львів) – бізнес-тренер, коуч.Три власних бізнеси (консалтинговий, ювелірний, зоо).
23 роки в продажах.
Експерт з переговорів українських ЗМІ.
Перший україномовний консультант з продажу в мережі Інтернет www.kalabukha.com.ua
Автор 3-х книг та 4-х відеокурсів.
10 країн світу – географія учасників тренінгів офлайн і онлайн.
Мандрівниця, відвідала 40 країн.

Майстер-клас + презентація книги:
 Почніть говорити «НІ»: як грамотно відмовляти онлайн і офлайн. http://mi100.info/2017/10/02/na-masshtabnomu-forumi-insta-blogeriv-vidoma-biznes-trener-v-ivano-frankivsku-prezentuvatyme-svoyu-knygu/
 Як Instagram може зіпсувати кар’єру і особисте життя.
 Знешкодити тролів – місія можлива!
 10 технік відмов, які приносять гроші і повагу.

Аліна Френдій (м.Тернопіль) з лекцією «Інстаграм. Правила гри». Успішний фешн-блогер, засновниця однойменної шопінг-студії у м. Тернопіль розповість про використання свого профілю для успішного ведення бізнесу. Поділиться таємницею гарних фото та їх обробки.

Олександра Пустовіт (м. Івано-Франківськ) з лекцією «Будні мами-блогера»
Красуня та улюблений блогер розповість, з чого почати ведення успішного інстаблогу, про що писати, коли і скільки постити, а також як встигати бути мамою та дружиною.

Таня Самбурська (м. Івано-Франківськ) з лекцією «Ідеальне селфі. Секрети зіркового макіяжу»
Талановита б`юті-блогер і власниця свого YouTube-каналу розповість про макіяж для зйомок на смартфон та розкриє секрети вдалих селфі-знімків.

Івано-франківські блогери: Elinkae Brikner, Yuliya Arkhipenko та Яна Бублик представлять майстер-клас «Як опанувати мистецтво Flat lay на фото» у категоріях «Аксесуари», «Косметика», «Їжа» під час якого гостям буде надано можливість самостійно попрактикуватися у мистецтві Flat lay-зйомки та взяти участь у розіграші подарунків.

Оксана Мельник @melnyklike (м. Івано-Франківськ) – директор з маркетингу будівельної компанії «Мельник», засновниця журналів «Like» та «МІСТО», «Клубу успішної леді», підіб’є підсумки зустрічі та нагородить переможців.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...