Мед Атлант

Хай дасть кусок Рошену і пропагує, – Попович про виділення коштів з обласного бюджету на пропаганду держполітики

Сьогодні, 13 жовтня, на засіданні фінансової комісії обласної ради під час обговорення питання виділення бюджетних коштів на розвиток інформаційного простору виникла дискусія. Депутату обласної ради і члену фінансової комісії Василю Поповичу не сподобалося те, що з обласного бюджету просять виділити кошти на підтримку державної політики.

Керівник інформаційного відділу ОДА Володимир Джигіта доповів, що до кінця року є потреба у виділення 130 тисяч гривень на проведення інформаційної кампанії соціальної реклами з соціально значущих питань державної політики та підтримку позитивного іміджу області тощо. На це Василь Попович різко відреагував:

Не розумію, державна політика є різною, чому ми маємо виділяти гроші з обласного бюджету на неї. В обласній раді є різні фракції і не всі підтримують державну політику. Хай Петро Олексійович дає гроші на свою політику. Коли він приїздив, навіть голові обласної ради не повідомили . Хай дає кусок “Рошену” і розвиває свою політику, – висловився Попович.

На що Джигіта відповів, що йдеться про пропаганду політики держави, таку як залучення до лав збройних сил, національної гвардії, а також соціальні і суспільні акції. На це члени фінансової комісії попросили чіткіше сформулювати на що саме просить гроші інформаційний відділ і доповісти грунтовніше наступного разу.

 

 

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...