Мед Атлант

“Айдарівцю”, який на акції протесту заступився за літнього прикарпатця, загрожує кримінальна відповідальність

МІСТО писало, що 17 жовтня у Києві відбулася акція протесту, яку організували опозиційні сили на чолі із Михайлом Саакашвілі. У ній постраждав літній прикарпатець. За чоловіка нібито заступився “айдарівець”, якому тепер загрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомив Дмитро Кухарчук, голова черкаського обласного осередку Національного Корпусу, пише прес-служба у фейсбук.

Стало відомо, що підозра, яку посіпаки з каральної мафії під назвою «мвс» намагалися сьогодні вручити ветерану АТО з батальйону «Айдар», кандидату від Національного Корпусу на посаду голови Степанківської ОТГ Нестеренко Миколі стосувалася подій під Верховною Радою 17 жовтня.
Ситуація наступна: під Верховну Раду 17 жовтня прийшов дідусь, щоб підтримати вимоги до влади. Зчинилася штовханина і правоохоронці почали бити дубинками старенького дідуся, який, до речі, пройшов увесь майдан 2013-2014 років. Микола заступився за нього і дав прочухана клятим виродкам, що знущалися зі старого.
Микола пройшов Майдан і фронт. Він приїхав під Раду вимагати від влади, щоб та дотримувалася своїх обіцянок, які давала людям під час виборів. Натомість побачив систему, яка не терпить критики і не дотримується обіцянок. Система бариг і корупціонерів.
Влада ще раз показала, що вона боїться людей, тому зігнала в Київ більше 5000 правоохоронців на свій захист, в тому числі і Беркут, який побив старенького дідуся!

Прикарпатця звати “дід” Микола. Він активний учасник Революції Гідності, родом з селища Лисець, що на Івано-Франківщині. Чоловік, який покинув домівку та з перших днів і до самого закінчення тих трагічних подій 2014-го, перебував на Майдані.

Уже сьогодні о 15:00 в Печерському суді Києва відбудеться судове слухання. Дмитро Кухарчук упевнений, що “Айдарівцю” шитимуть 296 ч .3 та 345 ч.2 ККУ.

Читайте також: Одіозна Тетяна Михайлова, яку двічі затримували, може уникнути покарання через хворобу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...