Мед Атлант

Головний лікар, якого облили зеленкою, переконаний, що це замовлення конкурентів

Вчора, 23 жовтня, в Косівській центральній районній лікарні невідома особа облила зеленкою головного лікаря Дмитра Микитюка. Медик отримав хімічні опіки очей і наразі перебуває на лікарняному.

Напередодні до кабінету головного медика Косівщини завітали представники “Правого сектору” з громадою села. Медику висловлювали недовіру і рекомендували написати заяву на звільнення. Люди начебто були незадоволені високою смертністю в лікарні й хабарництвом.

Як коментує сам медик, це вже не перший такий візит до його кабінету. Був ще напередодні Дня медика. Тоді активісти також вимагали його заяви на звільнення.

Дмитро Микитюк переконує, що це замовлення людини, яка мітить на його посаду. Каже, що знає хто це, проте озвучувати не буде.

Жінки, яка вилила на мене зеленку в кабінеті при тій розмові не було, я її взагалі не знаю, проте переконаний – це одне кодло й замовлена акція. Замовлення від людини, яка працює проти мене не перший рік, крім того, регулярно пише на мене анонімки, – коментує медик.

Щодо смертності в лікарні пояснює, що лікарі не завжди можуть врятувати життя. Каже, що серед протестантів є атовець, чия дитина померла в їхній лікарні напередодні.

Я тоді був у відпустці. Знаю, що немовляті було кілька місяців і його привезли до нас вже у критичному стані, там була вроджена вада. За три години у нас воно померло. На жаль, медики не змогли його врятувати, – пояснює Дмитро Микитюк.

Натомість керівник косівського “Правого сектору” Ігор Якунін переконує, що вони прийшли підтримати громаду, яка вже давно незадоволена керівництвом лікарні.

За останні місяці у лікарні померло п’ятеро молодих людей, в тому числі і діти, тут процвітає хабарництво. З кількома гривнями в кишені на тебе й не подивляться. До нас звернулися люди, показали документи й просили підтримки. Якщо головний лікар не може навести лад у своєму колективі, то нехай іде з посади. Крім того, в нас є дані, що він випиває на роботі й користується службовим транспортом у своїх потребах, – каже про мету візиту в кабінет медика керівник “Правого сектору”.

Якунін переконує, що обливати лікаря зеленкою вони не планували, тому не знає, хто б міг це зробити. Правоохоронці досі розшукують “нападницю” і просять всіх, хто був присутній вчора у медзакладі і міг стати свідком події повідомляти про це за номерами телефонів: 097 925 96 86, 067 800 02 96.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...