Мед Атлант

У комунальному підприємстві “Муніципальна варта” підвели підсумки роботи за 2017 рік

Сьогодні, 26 жовтня, в Івано-Франківську під час засідання виконавчого комітету керівник КП “Муніципальна варта” Богдан Кухарук розповів про діяльність підприємства від 2017 року.

Богдан Кухарук  відзначив, що від початку 2017 року  КП “Муніципальна варта” здійснювала ряд покладених на підприємство завдань, працівники залучалися до забезпечення охорони публічного порядку та публічної безпеки під час проведення масових заходів на території Івано-Франківської міської ради .

Щоденно залучається до забезпечення публічної безпеки та публічного порядку 7 піших патрулів у кількості 14 працівників підприємства. Спільно з працівниками будинку нічного перебування франківські муніципали здійснили 107 рейдів. Ця рейдова група виявила 596  бездомних осіб.

За звітний період працівники підприємства склали 124 протоколи про адміністративні правопорушення, з них:

  • 86 протоколів про адміністративні правопорушення за статтею 152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів);
  • 38 протоколів про адміністративні правопорушення за частиною 2 статті 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами);
  • 8 приписів (ст. 152 КУпАП).

Працівники підприємства, під час забезпечення охорони публічної безпеки та публічного порядку в м. Івано-Франківську виявили та передали 489 осіб, які вчинили різні адміністративні правопорушення Управлінню патрульної поліції.

Також, працівники “Муніципальної варти” провели 28 рейдів по профілактиці адміністративних та кримінальних правопорушень серед осіб ромської національності та винесли 17949 особам усні попередження.

Читайте також: Рік роботи і більше 7 мільйонів з міського бюджету. На сайті міської ради оприлюднили звіт діяльності КП “Муніципальна варта”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...