Мед Атлант

На Прикарпатті відбувся бал для людей з обмеженими можливостями. ФОТО

26 жовтня в одному з ресторанів поблизу Івано-Франківська провели вже традиційний «V Мальтійський приятельський бал для людей з обмеженими фізичними можливостями».  На святковий вечір прибули більше півсотні пар з Івано-Франківська та області.

Як і годиться, всі гості були одягнені у святкові сукні, кавалери у костюмах при краватці чи метелику, однак особливістю цього балу було те, що учасники – молоді хлопці і дівчата на інвалідних візках. І танцювали вони по-особливому, по-справжньому, танцювали справді душею.

Програма балу була надзвичайно насиченою. Розпочалось все традиційним полонезом, наступний танець був вальс від Романтиків та волонтерів. А потім – всі гості мали можливість закружляти під нестримні мелодії оркестру. Танцювали: вальс, мазурку, польку, падеспан та віденський вальс. Також у програмі вечора були різноманітні майстер-класи та танцювальні ігри. Серед запрошених гостей були танцювальні  колективи «Надійка» та «Краяни», які подарували всім присутнім неймовірні танцювальні номери.

Кульмінацією вечора стало оголошення Короля та Королеви балу, без яких, як відомо, не проходить жоден бал та оголошення переможців у номінаціях «Найкраща зачіска», «Найкраща сукня», «Витончена граційність», «Чарівність» серед дам та «Ефектний кавалер», «Галантний кавалер», «Запальний танцюрист», «Стильний кавалер» серед представників сильної статі. Королем та королевою цьогорічного балу стали : Ярослав Гураль та Наталя Заліська.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...