Мед Атлант

Пожежник з Івано-Франківська у свій вихідний врятував людей на Хмельниччині

Пожежник з Івано-Франківська у свій вихідний врятував двох людей на Хмельниччині. Побачив пожежу та невагаючись кинувся до будинку.

Одягтися за 40 секунд — саме так починається кожна робоча зміна 27-річного Олексія. У ДСНС чоловік працює п’ять років і за часи служби врятував не одне життя. Проте того дня хлопець був вихідний. Йшов у справах, аж раптом побачив густий дим. Перша думка — хтось може бути у біді.

Зупинився, прибіг сюди подивитися. Була якась дівчинка, я попросив її зняти. Вибив двері, побачив жіночка там, — розповідає Олексій.

Не вагаючись, рятувальник виніс жінку з палаючого дому на свіже повітря. Після — взявся витягати чоловіка, що залишився у будинку. І тільки потім пожежник викликав колег та швидку. Потерпілих госпіталізували, палаючий будинок за 20 хвилин згасили. На пиатння журналістів Олексій сором’язливо всміхається — це його щоденна робота. Геройства у своєму вчинку не бачить.

Потерпілі — безхатьки, які зайшли погрітися. За попередньою інформацією, від недопалку загорівся старий диван. Зараз життю потерпілих нічого не загрожує.

Читайте також: Франківський патрульний у Луцьку затримав п’яною за кермом модель. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...