Мед Атлант

Прикарпатські правоохоронці у п`яного 19-річного водія виявили холодну зброю

Під час патрулювання Богородчанського району правоохоронці зупинили автомобіль “Ауді 80”. При перевірці поліцейськими було виявлено 19-річного водія, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керував автівкою без відповідних документів.

В ході поверхневого огляду у чоловіка було виявлено та вилучено металевий предмет ззовні схожий на кастет. Знахідку поліцейські вилучили та направили на дослідження до криміналістичного центру. На водія було складено два адміністративні протоколи за ст.130 КУпАП (за керування автотранспортом у стані сп’яніння) та ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки). Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк від двох до п’яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте також: П`яні прикарпатці викрали автомобіль, щоб не повертатися додому пішки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...